Grădiniță și creșă în limba germană pentru copii veseli și părinți liniștiți

Credem că din semințe mici cresc copaci puternici. De aceea, la Fridolin – Grădinița și creșa în limba germană, parte din familia IDEES, plantăm în fiecare zi semințele mici ce ajută copiii să se transforme în adulți încrezători și puternici.

Asumându-și rolul de îndrumare cu blândețe a preșcolarilor, educatoarele noastre au în permanență grijă ca aceștia să înflorească, stimulându-le creativitatea, curiozitatea, inteligența și responsabilitatea socială. Ne mândrim cu o experiență de peste 30 ani și cu generații de copii pe care am avut bucuria să le însoțim în minunata călătorie a educației.

7

Limba Germană ca limbă maternă

7

Abordare educațională și curriculum

7

Grupe și program

7

Personal medical permanent

7

Meniu preparat în bucătăria proprie

7

Consiliere psihologică

7

Evenimente

7

Cluburi

7

Grădinița de vară

Spațiul grădiniței și al creșei

Activitatea grădiniței și a creșei Fridolin se desfășoară într-un spațiu conceput și construit special pentru cei mici. Sediul se întinde pe o suprafață de 600 mp, într-o clădire nouă, fără risc seismic, cu autorizație de securitate la incendiu.

Sălile de grupă sunt spațioase și luminoase, fiind dotate conform standardelor și normelor în vigoare și adaptate nevoilor fiecărei grupe de vârstă a preșcolarilor.

Ne găsiți în centrul Bucureștiului, într-o zonă liniștită din apropierea parcurilor Luigi Cazzavilan și Cișmigiu, pe strada Temișana nr. 1.

Echipa de educatoare Fridolin

Alexandra B.

Alexandra B.

Coordonator grădiniță și creșă

Educatoare
Experiență 18 ani

Bianca N.

Bianca N.

Educatoare

Experiență 21 ani

Corina T.

Corina T.

Educatoare

Experiență 10 ani

Claudia P.

Claudia P.

Educatoare

Experiență 6 ani

Iulia B.

Iulia B.

Educatoare

Experiență 3 ani

Înscriere și taxe

          Liceul German IDEES este o instituție nonprofit. Toate resursele obținute din taxele de școlarizare sunt folosite pentru a crea un mediu educațional de înaltă calitate și a oferi oportunități variate elevilor. Pentru informații despre oferta educațională, documentele necesare înscrierii și valoarea taxelor vă rugăm să completați formularul de contact.

Testimoniale

Roxana D.

În perioada vacanțelor, copiii mei mă întreabă cât mai este până reîncepe grădinița. Pentru noi, lucrul acesta este cea mai bună dovadă a faptului că pentru ei grădinița este un loc în care se simt iubiți și în siguranță.

Anamaria Ș.

Fără să exagerez, Grădinița Germană Fridolin este împlinirea visurilor mele de până acum pentru copiii mei. Am fost (și sunt) genul de mamă care se documentează mult. Am vizitat personal mai mult de 20 de grădinițe pentru a mă decide. Ce ne-a cucerit aici? Sălile de clasă foarte mari, foarte înalte și foarte luminoase. Clădirea este construită special cu intenția de a fi grădiniță, iar acest lucru mie mi-a spus multe.
Apoi personalul este absolut minunat! Oamenii sunt blânzi și veseli. Metodele de lucru sunt variate și inedite. Se fac multe activități, iar copiii sunt încurajați să își dezvolte propria personalitate. Să nu mai spun că la grupa baby, educatoarea are un har cu totul aparte!
Există și scoală germană acreditată cu care se poate continua . Fetița mea cea mare a terminat grădinița și este la Școala Germană IDEES, iar cea mică încă urmează grădinița.
Pot spune cu siguranță că această grădiniță a fost cea mai bună decizie pentru copiii mei!

Dan S.

Am ales Fridolin în primul rând pentru resursa umană. Atitudine, aptitudine, amplitudine în vorbirea și predarea limbii germane, toate ni s-au confirmat în interacțiunea bogată cu educatorii copiilor noștri în acești ani.
Cladirea a fost proiectată pentru a fi folosită ca grădiniță sau școală și are certificat ISU, iar acest lucru ne oferă un sentiment în plus de siguranță.
Ca să închei într-o notă umoristică, descoperi ca ai facut alegerea corectă atunci cand ajungi să ameninți copilul că dacă nu e cuminte nu îl mai duci la grădiniță smile
Mulțumim Fridolin!

Elena M.

Am petrecut 6 ani în comunitatea Fridolin, timp în care băieții noștri au crescut și au evoluat minunat la această grădiniță. Deși sunt copii foarte diferiți, fiecare a găsit cadrul perfect pentru a se dezvolta pe toate planurile. Reguli și joacă, lecții și mișcare, experiențe senzoriale și distracție, toate au făcut parte din viața de zi cu zi. La finalul grădiniței, au ajuns la un nivel de germană excelent deși au plecat de la zero. Fridolin a fost pentru noi un al doilea acasă și suntem recunoscători că suntem în continuare parte din această comunitate, ambii copii urmând acum cursurile Liceului German IDEES.

Laura R.

Fetițele noastre au petrecut în total 6 ani minunați la Grădinița Fridolin. Adaptarea lor s-a produs ușor și rapid, au mers dintotdeauna cu drag la grădi și chiar și acum, ca școlărițe la Liceul German IDEES, doresc să reviziteze acest loc drag al copilăriei lor. Deși în familie nu avem vorbitori de germană, ele nu au avut nicio dificultate în procesul de învățare a aceastei limbi, pe care o percep ca pe a doua limbă maternă.

Andreea M.

Ne-am început aventura cu familia Fridolin (DA, pentru noi echipa Fridolin de la grădiniță și de la școala IDEES a devenit familia noastră!) acum un an, venind din sistemul de stat, deoarece am decis să facem o schimbare în educația fiului nostru cel mare, să învețe limba germană.
Deși noi părinții nu suntem vorbitori de germană, siguranța și optimismul viitoarei lui educatoare ne-a încurajat și nu regretăm nicio secundă. În prezent, fiul nostru urmează cursurile Liceului German IDEES cu predare în limba germană ca limbă maternă și reușește să facă față tuturor cerințelor cu succes.
Având o experiență minunată cu el, am decis să o înscriem și pe fiica noastră la creșa Fridolin și deși este un efort financiar, merită din plin, datorită personalului uimitor. Atât doamnele educatoare, cât și îngrijitoare sunt cu adevărat implicate, empatice și blânde. Copiii s-au simțit aici mereu apreciați, respectați și iubiți. Sunt stimulați intelectual, emoțional și fizic să devină independenți și să aibă încredere în ei că pot duce la bun sfârșit orice sarcină, chiar dacă sunt mici.

Autorizații, acreditări